odido-shop geschilderd door De Verfspuiter

De Verfspuiter verfspuit 7 winkels in 1 weekend

De Verfspuiter, hét toonaangevende latex spuitbedrijf in Nederland, heeft onlangs een indrukwekkende prestatie geleverd door 7 winkels van T-Mobile en Tele2 een frisse uitstraling te geven die volledig in lijn ismet de nieuwe merknaam Odido. Deze opdracht was een cruciale stap voor Odido, de nieuwe provider voor mobiele, glasvezel- en televisiediensten, met een klantenbestand van meer dan 6 miljoen tevreden gebruikers in Nederland. De uitdaging was aanzienlijk, maar De Verfspuiter toonde zich volledig bekwaam. Met een team van ervaren schilders stonden ze voor deze opdracht paraat. De winkels die een transformatie ondergingen, bevonden zich in:
  1. Woerden
  2. Nieuwegein
  3. Utrecht Overvecht
  4. Utrecht Leidsche Rijn
  5. Zeist
  6. Amersfoort
  7. Hoofddorp

"Het was een genoegen om met De Verfspuiter samen te werken. Ze begrepen onze visie volledig en hebben deze tot leven gebracht met hun expertise in schilderwerk."

In 1 weekend 7 winkels volledig opnieuw gespoten

Het project werd binnen één weekend voltooid, een bewijs van de toewijding en efficiëntie van De Verfspuiter. Een goede voorbereiding, de apparatuur en het vakmanschap van de schilders hielp natuurlijk om deze klus binnen de deadline te klaren. Hierdoor konden de winkels op maandag op tijd heropend worden.

 

De opdrachtgever was zeer tevreden met het eindresultaat, en terecht. Dankzij De Verfspuiter hebben deze 7 winkels nu een moderne en consistente uitstraling die past bij de innovatieve diensten van Odido. Het was een eer voor De Verfspuiter om hieraan bij te dragen en een teken van hun expertise en toewijding aan kwaliteit. 

"De snelheid waarmee De Verfspuiter deze grote opdracht heeft afgerond, was indrukwekkend. We konden maandagochtend zonder enige problemen onze klanten verwelkomen in onze gerebrande winkels."

Als uw op zoek bent naar professioneel schilderwerk voor uw bedrijfspand of winkel dat voldoet aan de hoogste normen, dan staat De Verfspuiter altijd voor u klaar. Neem dan contact met ons op.

odido hoofddorp