Zoekt u een stukadoor?

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare stukadoor voor jouw project? Zoek niet verder! Bij De Verfspuiter bieden we hoogwaardige stucwerk aan die voldoet aan jouw behoeften en verwachtingen.

Een stucadoor die meer kan dan alleen stucen.

Ons team van vakbekwame stukadoors staat klaar om jouw ruimtes te transformeren met professioneel aangebracht stucwerk. Of het nu gaat om het gladmaken van muren, het aanbrengen van sierpleister of het herstellen van beschadigd stucwerk, wij hebben de expertise en ervaring om het werk nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Wat onderscheidt ons van andere stucadoors

Onze toewijding aan vakmanschap en ervaring, professionele houding, kwaliteit, betrouwbaarheid, communicatie, netjes werken en klanttevredenheid. We luisteren naar jouw wensen, bieden deskundig advies en leveren resultaten van topkwaliteit die lang meegaan.

De stukadoor van De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter met pleisteren te werk?

Onze werkwijze in 5 stappen

Inspectie en voorbereiding: De stukadoor begint met een grondige inspectie van het oppervlak dat gestukt moet worden. Ze controleren op eventuele schade, scheuren of oneffenheden die moeten worden gerepareerd voordat het stucwerk wordt aangebracht. Bewapeningsgaas zal geplaatst worden. Indien nodig bereiden ze het oppervlak voor door het schoon te maken, te schuren en te ontvetten.
Voorlijmen: zorgt voor betere hechting van het stukwerk en zorgt voor een stabiele ondergrond om op te stuken.
Aanbrengen van stucwerk: Nadat het oppervlak is voorbereid, begint de stukadoor met het aanbrengen van het stucwerk dat met de hand zal worden opgebracht.
Drogen en afwerking: Na het voltooien van het stucwerkproces laat de stukadoor het oppervlak volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd. Het droogproces kunnen wij ook versnellen. Stucwerk droogt ongeveer een millimeter per dag. Het stucwerk is na 1 a 2 weken droog.
Schuren en controleren: Na het drogen van het stucwerk wordt het oppervlak geschuurd en gecontroleerd. Het stucwerk is klaar om afgewerkt te worden.

Offerte stucwerk aanvragen

Veelgestelde vragen

Voor traditioneel gips gebonden stucwerk kan het uitgeharde proces enkele weken duren voordat het volledig klaar is om te schilderen of te verfspuiten. De temperatuur en de luchtvochtigheid binnenshuis zijn van invloed op de droogtijd.

Als het stucwerk volledig is uitgehard, kan er begonnen worden met het aanbrengen van de primer. Het drogen van de primer kost tussen de 2 en 4 uur. Vervolgens kun je beginnen met het aanbrengen van de verf. Wij adviseren om de muren niet te schilderen maar te spuiten met verf. Dat geeft een mooier en gladder resultaat en is ook sneller weer droog. De Verfspuiter kan ook het spuiten van het stucwerk voor u verzorgen.

U kunt bij De Verfspuiter ongeveer uitgaan van 25 Euro per m2. Maar we komen graag langs om uw wensen door te spreken, het project te beoordelen en dan maken we een offerte op maat. De prijs van het stuken van muren en plafonds verschilt behoorlijk per project. Het aantal M2 bepaald de prijs per M2. Maar ook het aantal hoeken en de staat van de ondergrond bepaald de prijs van het stucwerk. Wist u dat de Verfspuiter de muren en het plafond kunt laten verven? Wij verfspuiten met Latex. Dat gaat sneller en is kosten efficiënter dan ouderwets verven. U kunt dus het stuken én het verven bij 1 partij onder brengen. Dat zal u ook aanzienlijk in tijd en in de totaalkosten schelen. Ook heeft u bij ons 1 aanspreekpunt.
Bij De Verfspuiter bent u aan het juiste adres voor het stucwerk, pleisteren, lak- en latexspuiten van uw bedrijfspand of woning. Zo kunt u alle afbouw werkzaamheden onderbrengen bij één bedrijf en bent u niet meer afhankelijk van andere partijen. Dit vergemakkelijkt de communicatie en de planning. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak zijn wij in staat om iedere klus te klaren. Wij bieden u heldere afspraken, overzichtelijke prijzen en geen onverwachte kosten. De Verfspuiter gaat graag voor u aan de slag om van een huis uw thuis te maken. De Verfspuiter werkt voor particulieren en bedrijven. We werken efficiënt, zorgvuldig en gaan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.