Over ons

De Verfspuiter is in 2016 gestart als een eenmanszaak. Al gauw werd de werkdruk te hoog en begon De Verfspuiter aan populariteit te winnen. Door een nauwe samenwerking tussen twee goede vrienden heeft De Verfspuiter een boost gekregen in kwaliteit en werk capaciteit. Hierdoor is De Verfspuiter gegroeid in werkregio en lokaal een bekend begrip.

Door interesse in het vak en een drive om een beter eindresultaat te behalen zijn wij vanuit het latex- en lakspuiten doorgegroeid naar het aanbrengen van pleisterwerk. Dit doen wij met veel zorgvuldigheid en een lach op ons gezicht. Samen met een hand vol enthousiaste en leergierige jongens en een aantal ouderwetse vakmannen kunnen wij de optimale kwaliteit leveren en de kennis overbrengen die nodig is om dit prachtige vak uit te voeren.

Ontdek de voordelen

De oprichters

Robin

Ik ben Robin, een afgestudeerd beweeg- en leefstijlprofessional die zijn passie in het verfspuiten heeft gevonden door samen met zijn beste maatje in zee te gaan. Vanaf een jaar of acht zijn Jasper en ik veel met elkaar opgetrokken, van samen skelter rijden tot met een team klanten blij maken met een prachtig afgewerkt project.

Begonnen in de techniek (werktuigbouw) en heb ik wat betreft metaalbewerking alle kneepjes van het vak geleerd. Tijdens mijn studietijd was ik al vaak met Jasper en zijn leermeester aan het werk, waarbij wij voornamelijk de voorbereidingen troffen voor het spuitwerk.

Na deze opleiding ben ik een Sport en Bewegen opleiding gaan doen aan de Hogeschool Inholland. Met mijn achtergrond in de extreme sporten en de vechtsport kon ik hier heel goed mijn draai vinden. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan werken als personal coach en kickboks trainer bij onder anderen Zero23 en verscheidene sportscholen in de regio Haarlem. Kortom, ik had het prima naar mijn zin in de sportwereld, maar toen Jasper mij het aanbod deed om samen te gaan werken ben ik op een gegeven moment toch overstag gegaan.

Van dit besluit heb ik nog geen enkel moment spijt gehad en heb van dit vak mijn passie weten te maken. Van pleisterwerk tot latex- en lak spuiten, overal zijn dingen in te leren of te ontdekken en helemaal uitgeleerd, ben je nooit. Ook is het werken in een team geweldig leuk om te doen. Momenteel hebben wij een ontzettend leuk team waar wij mee samenwerken wat voor motivatie en vooral plezier zorgt. Wij zijn echte teamspelers, dus zingen lekker met de radio mee, houden vrij-mi-bo’ s, maar werken secuur en geordend omdat dat is waar het uiteindelijk om draait. One big family die de werkdagen leuk maken, dat vind ik belangrijk.

Jasper

Wij maken op de werkvloer weleens de grap: ‘eigenlijk hebben wij helemaal niks met een schildersbedrijf te maken, de enige overeenkomst is dat we met verf werken’. Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief in de schildersbranche. Vanaf het begin af aan al met het spuiten van latex en later ook met het verwerken van pleister. Het spuiten is er met de paplepel in gegoten. Hierdoor heb ik door de jaren heen enorm veel ervaring kunnen opbouwen en kennis kunnen vergaren. Ik heb met verschillende soorten latex mogen spuiten en meerdere machines kunnen gebruiken.

Deze brede ervaring zorgt ervoor dat ik nooit voor een verrassing kom te staan en geen uitdaging mij te groot is. Samen met Robin en ons team met gedreven vakmannen ben ik elke dag bezig om op een leuke en gezellige manier hard aan de slag te gaan om voor u een mooi eindresultaat te behalen.
Latex Spuiten de Verfspuiter

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij bij De Verfspuiter streven naar kwaliteit en een gezellige en gezonde werkomgeving. Wij staan voor, tijdens en na de opdracht voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het juiste advies.

Gemakkelijk voor u is dat DeVerfspuiter.com transparant is in de kosten en er voor verschillende kwaliteiten van product gekozen kan worden. In feite kunnen wij u ontzorgen door het complete plaatje aan te bieden.

Het is tevens mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken. Denk hierbij aan kleur- en interieuradvies. Wij plaatsen voorzetwanden, bouwen uw cinnewall en verzorgen de afbouw door het aanbrengen van pleisterlagen, lak en latex.

Door jarenlange ervaring in het vak weten wij van iedere uitdaging een succes te maken. Na de klus doen wij altijd nog een ronde met u om het werk te bekijken en gaan pas weg als u tevreden bent. Hebben wij naderhand toch nog iets over het hoofd gezien? Dan zijn wij zeker niet te beroerd om naderhand deze punten alsnog voor u op te lossen