Deuren spuiten in onze spuitcabine

Ook kwaliteit deuren spuitwerk? Vraag nu een vrijblijvend offerte aan voor al uw pleister werk!

Hebben uw deuren wat liefde nodig?

Zijn uw deuren toe aan een opknapbeurt? Vanwege een beschadiging, verkleuring, of simpelweg omdat ze niet meer bij uw interieur passen? Dan bent u bij De Verfspuiter aan het juiste adres! Wij beschikken over een spuitcabine, waardoor wij op zeer professionele wijze kunnen lakspuiten.  Buiten het spuiten van deuren, spuiten wij ook radiatoren, meubels kasten en keukens.
Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan een offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Waarom kiezen voor De Verfspuiter.

Deuren laten spuiten is natuurlijk vele male strakker dan het met de hand rollen van deuren. Door onze efficiënte werkwijze en de speciaal ontwikkelde werkomgeving kunnen wij de klus snel klaren.
Door jaren lange ervaring in het spuiten van lak. Van het spuiten op locatie tot aan het spuiten in een spuit cabine.
Met een enthousiast en gedreven team, zorgen wij voor het beste eindresultaat en een soepel verloop van het gehele proces. Door het overzichtelijk maken van prijzen en de goede aftersales wordt u professioneel geholpen. Samen met u nemen we de wensen door en brengen wij deze tot werkelijkheid. Bespaar u zelf de rommel en rompslomp in huis en vraag een offerte aan!

Oké. Super interessant. Maar hoe nu verder?

Voordat de deuren weer helemaal strak in de lak bij u thuis in de scharnieren hangen, gaat er uiteraard een heel proces aan vooraf. Er zijn een aantal zaken waarover nagedacht moet worden voordat wij de deuren voor u kunnen spuiten.

Ontdek de voordelen

Onze garanties

Door onze ruime ervaring en certificeringen kunnen wij onderstaande garanties aan u beloven!

Inzet

De Verfspuiter zet graag een stapje extra voor u

Kwaliteit

Professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen

Tevredenheid

De Verfspuiter gaat pas weg als u 100% tevreden bent

Duurzaamheid

Door het gebruik van bio-based verf en gerecycled papier

Offerte opvragen

Benieuwd naar de kosten voor het spuiten van uw deuren of kozijnen? Geef dan via ons contact formulier wat u wilt laten spuiten en we nemen contact met u op.

Ontdek de voordelen

Heeft u liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Het proces

Stap 1: Transport

Voor het laten spuiten van de deuren is het mogelijk om de deuren bij ons af te leveren. Wij beschikken hiervoor over een speciaal ‘aflever ruimte’. Hier kunt u op elk gewenste moment van de dag uw deuren afleveren. Vooraf krijgt u van ons duidelijke instructies omtrent de voorbereidingen
Heeft u geen mogelijkheid om de deuren zelf af te leveren? Dat is geen enkel probleem! Hierin kunnen wij u ontzorgen door de deuren bij u op te halen.

Stap 2: Werkwijze

Als de deuren eenmaal bij ons in de werkplaats staan gaan wij voor u aan de slag.
Voordat we beginnen met het spuiten van de deuren, treffen wij eerst de nodige voorbereidingen. We beginnen met het repareren van beschadigingen, dan ontvetten en schuren wij de deuren. Hierna worden alle deuren in een grondlaag gespoten. Nog even een dubbel check of alles goed is gegaan, en de deuren kunnen worden afgespoten!

Stap 3 Glansgraad en kleur

Uiteraard moet u zelf een aantal keuzes maken. Allereerst kiest u of u uw deuren mat, zijdeglans of hoogglans wilt laten spuiten. Uiteraard kunnen wij u hierin een adviserende rol bieden. Als deze keuze is gemaakt, kiest u welke kleur u de deuren gespoten wilt hebben. Alle kleuren zijn mogelijk, dus u kunt dit goed afstemmen op de rest van uw woning.

Stap 4 Oplevering

De deuren zijn gespoten. Ze hebben een aantal dagen kunnen uitharden in een gecontroleerd klimaat. Aldus, ze zijn klaar voor transport. Ook hierin zijn twee opties. Wilt u de deuren zelf afhalen? Op afspraak zorgen wij dat er iemand aanwezig is om het proces netjes met u af te ronden.
Of wilt u de gespoten deuren laten afleveren door ons aflever team. De gespoten deuren zullen zorgvuldig door ons worden ingepakt voor transport.

Overgehaald? Vul onze online tool in en ontvang binnen 48 uur een offerte op maat!