Pleisteren voor vlakke lagen op gevels en muren

Ook kwaliteit pleister spuitwerk? Vraag nu een vrijblijvend offerte aan voor al uw pleister werk!

Wat is pleisteren

Pleisteren is het aanbrengen van een alternatief product op gips, namelijk: een kunstharsdispersie. In de volksmond ook wel dunpleister genoemd. Dunpleister is een kant en klaar product. Hierdoor is de mengverhouding altijd perfect. Het is een alternatief op tradioneel stukadoren wat de laatste tijd enorm aan populariteit aan het winnen is.

De voordelen

Dunpleisteren is de laatste tijd enorm aan populariteit aan het winnen. Dat komt doordat dunpleister snel te verwerken is. Waar een traditioneel stukadoor tussen de 20m2 en 30m2 per dag kan verwerken, is dit met dunpleister minstens het dubbele. Ook droogt dunpleister een stuk sneller dan het traditionele stucwerk. Eenmaal aangebracht is het al na enkele dagen al overschilderbaar. Ohja! Dunpleister is ook een meer stoot- en krasvast. In combinatie met de juiste latex dus ook ‘kinder proof’!

Bereken direct de kosten

Benieuwd naar wat de kosten zullen zijn? Bereken deze gemakkelijk en snel via onze tool! Aan de hand van onze tool krijg je direct een prijs indicatie gebaseerd op de gewenste werkzaamheden. De tool is bedoeld als indicatie, als u geïnteresseerd bent kunt u een offerte aanvragen en zullen wij u een exact aanbod doen.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Pleisteren
Kosten overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Ontdek de voordelen

Onze garanties

Door onze ruime ervaring en certificeringen kunnen wij onderstaande garanties aan u beloven!

Inzet

De Verfspuiter zet graag een stapje extra voor u

0%

Kwaliteit

Professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen

0%

Tevredenheid

De Verfspuiter gaat pas weg als u 100% tevreden bent

0%

Duurzaamheid

Door het gebruik van bio-based verf en gerecycled papier

0%

Het proces

We beginnen met afplakken. Zowel de vloer, als de deuren en kozijnen.

Als dit is gedaan worden de hoeknaalden gesteld. Deze zorgen ervoor dat de hoeken haaks kunnen worden gesmeerd. Als de hoeknaalden zijn geplaatst wordt de eerste laag aangebracht.

De eerste laag is de basis van het pleisterwerk en is de eerste stap in het egaliseren vermindert de zuiging van de ondergrond.

Als de basis laag droog is wordt de tweede laag aangebracht. Dit is tevens ook de eindlaag.

De eindlaag dient machinaal te worden opgeschuurd. Vervolgens wordt het pleisterwerk nagelopen op oneffenheden en voilà, uw wanden en plafonds zijn klaar voor de volgende stap!

Alle voordelen op een rij

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

U behoeft schilderwerk in of aan uw pand waarvoor u een ervaren schilder wenst in te schakelen. U neemt contact met ons op. Telefonisch nemen wij uw aanvraag en wensen met u door. 

De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.

Wij sturen u een vrijblijvende offerte toe en beloven u dat er geen bijkomende kosten zijn. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er contact met u opgenomen om de werkzaamheden in te plannen. Ook wordt er een datum genoemd waarop de werkzaamheden naar verwachting afgerond zullen zijn. 

De Verfspuiter zal op de afgesproken datum en tijd bij u aan de slag gaan. De spuiter(s) melden zich bij u en zullen beginnen met de werkzaamheden.

De schilder van De Verfspuiter zal samen met u een opleverronde doen en vertrekt pas als u 100% tevreden bent met de geleverde diensten.

Dankzij het werk van De Verfspuiter kunt u volop genieten van uw pand of woning.