Latexspuiten voor een strak resultaat

Ook kwaliteit latex spuitwerk? Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan voor het latex spuiten!

Wat is latexspuiten?

Latexspuiten is een snelle en efficiënte methode voor het verwerken van latex op uw muren en plafonds. De spuiter brengt met behulp van een airless verfspuitmachine de latex aan. De verflaag wordt egaal en zonder strepen, banen of structuur aangebracht. Van tevoren plakken en dekken wij alles af, zodat de spuitnevel niet op plekken komt waar het niet hoort te komen. Ook besteden wij aandacht aan de ondergrond en het kitten van inwendige hoeken. Dit alles zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Glad en egaal resultaat

Voor het behalen van een effen en glad resultaat wordt voor het latexspuiten de ondergrond gecontroleerd op oneffenheden. Kleine beschadigingen worden eerst weggewerkt. De Verfspuiter heeft alles in huis om deze oneffenheden vakkundig te repareren.

Behoud van structuur

Latexspuiten is uitstekend in te zetten voor het opfrissen van ondergronden met een structuur. Voor een ondergrond met structuur, denk aan spack, is latexspuiten dé aangewezen methode om dit resultaat te bereiken zonder banen of strepen. Twijfelt u of een ondergrond geschikt is of heeft u andere vragen? Neem voor advies contact met ons op.

Bereken uw prijs direct

Benieuwd naar wat latexspuiten u zou kosten? Bereken het gemakkelijk en snel via onze tool.

Bedrijfspand- of winkel spuiten

We mogen ook regelmatig een bedrijfspand of winkel verfspuiten. omdat verfspuiten veel sneller gaat dan ouderwets verven. We worden dan ook regelmatig buiten kantooruren gevraagd. Lees er verder over op deze pagina. klik dan hier

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Latexspuiten
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Voordelen latex spuiten

Onze garanties

Door onze ruime ervaring en certificeringen kunnen wij onderstaande garanties aan u beloven!

Inzet

De Verfspuiter zet graag een stapje extra voor u

0%

Kwaliteit

Professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen

0%

Tevredenheid

De Verfspuiter gaat pas weg als u 100% tevreden bent

0%

Duurzaamheid

Door het gebruik van bio-based verf en gerecycled papier

0%

Welke ondergrond is geschikt voor latex spuiten?

Latexspuiten kan op de meeste ondergronden. Bijna ieder materiaal is hiervoor geschikt: Gips, stucwerk, glasvezel, behang, steen en beton zijn allemaal een geschikt voor latex spuitwerk.

Een goede voorbereiding

Is het halve werk! Om te beginnen is het zaak dat de ruimtes waarin gewerkt gaat worden helemaal leeg zijn. Door de niet te spuiten delen af te plakken en met folie te beschermen, wordt er voorkomen dat de verf komt op ongewenste plekken. Muren, plafond of vloer kunnen worden afgeplakt voor een strakke afwerking. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in ons portfolio. Vraagt u zich af of uw ondergrond geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bespaar geld, tijd en rommel

De professionele spuiters van De Verfspuiter weten niet alleen het spuitwerk tot in perfectie uit moeten voeren. Ook nemen wij al uw zorgen uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij efficiënt, snel en accuraat. De overlast van de klus wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Na afloop nemen wij alle materialen en afval met ons mee, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het afgeleverde spuitwerk.

De kleinere projecten

Ook is het mogelijk om ons voor kleinere projecten in te schakelen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een accent kleur in de woonkamer of slaapkamer, reparatiewerkzaamheden, verzekeringswerk (denk aan waterschade of schade na verhuizing of door een derde partij).

Alle voordelen op een rij

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.  

Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.