Nieuwbouwwoning dunpleisteren en latexspuiten

Laat je nieuwbouwwoning dunpleisteren en latexspuiten door De Verfspuiter voor een professioneel resultaat!

Nieuwbouwhuizen bieden een blanco canvas vol mogelijkheden, maar het is cruciaal om de juiste afwerking te kiezen om je ruimtes mooi tot hun recht te laten komen. Dit kan door te dunpleisteren en te latexspuiten. Bij De Verfspuiter begrijpen we jouw wensen en behoeften en kunnen deze vertalen in een mooi resultaat.

Hier zijn enkele redenen waarom je je nieuwbouwhuis zou moeten toevertrouwen aan De Verfspuiter:

1. Dunpleisteren voor een strakke basis:

Ten eerste, pleisteren, ook wel bekend als dunstucen, legt een fijne, dunne laag pleister op je muren en plafonds. Deze techniek egaliseert oppervlakken en creëert een strakke basis voor verdere afwerking. Bij De Verfspuiter hebben we ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het nauwkeurig aanbrengen van dunpleister voor een vlekkeloze afwerking.

2. Latexspuiten voor een effen look:

Na het dunpleisteren is het tijd om je muren en plafonds te voorzien van een hoogwaardige afwerklaag. Latexspuiten is dé techniek om snel, efficiënt en gelijkmatig verf aan te brengen. Onze latexspuitexperts zorgen voor een resultaat zonder zichtbare kwaststrepen of rollermarkeringen.

3. Nieuwbouwprojecten vereisen specialistische aanpak:

Daarnaast hebben nieuwbouwhuizen vaak specifieke eisen en uitdagingen. Muren worden vaak behangklaar opgeleverd en moeten sausklaar gemaakt worden om er verf op te kunnen aanbrengen.

4. Efficiëntie bij verbouwingen:

Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook bij verbouwingen is dunpleisteren in combinatie met latexspuiten een efficiënte keuze. Het minimaliseert de overlast en verkort de tijd die nodig is om je huis om te toveren in een eigentijdse, aantrekkelijke leefruimte.

5. Vakkundig team van De Verfspuiter:

Ons team bestaat uit ervaren en vakkundige professionals die gespecialiseerd zijn in dunpleisteren en latexspuiten.

6. Een compleet pakket van pleisteren tot latexspuiten:

Tot slot bieden we een volledig pakket van pleisteren tot latexspuiten. Je hoeft niet met meerdere aannemers te werken. Wij nemen het hele proces voor onze rekening, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Kortom, De Verfspuiter is de oplossing voor jouw nieuwbouwhuis als het gaat om dunpleisteren en latexspuiten. We begrijpen de specifieke eisen van nieuwbouwprojecten en zorgen voor een professionele afwerking die de esthetiek en duurzaamheid van je woning verbetert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat en ontdek hoe wij jouw nieuwbouwhuis kunnen transformeren in een meesterwerk. Geen nieuwbouwwoning maar bestaande bouw? Ook dan kunnen wij aan jouw wensen voldoen! Meer recent werk zien? Bekijk onze Instagram pagina

Bekijk ons portfolio

We hebben behoorlijk wat voorbeelden beschikbaar van projecten waar we het plafond voor gerenoveerd en gespoten hebben. We laten u 2 projecten zien. Neem gerust contact met ons op, zodat we u exact kunnen vertellen hoe wij te werk gaan. Natuurlijk maken we ook graag een vrijblijvende offerte voor u.

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.