muren spuiten in Mijdrecht

Maandagochtend in Mijdrecht en de zon schijnt, het belooft een mooie dag te worden. Ik ben vandaag op pad om de muren van een woning te spuiten met latex. Ik rijd door het dorp en zie de typische Hollandse huizen en het groene landschap eromheen.

Mijdrecht is een typisch Nederlands dorp met veel groen en water in de omgeving. Het is een rustige en gezellige buurt waar mensen elkaar nog groeten op straat. Het is fijn om hier te werken en bij te dragen aan het renoveren van een woning door de muren te spuiten.

Tarieven verfspuiter

Spuiten en de voorbereiding

Aangekomen bij de woning in Mijdrecht, begint het avontuur. Ik heb mijn spuitpistool in de aanslag en ben klaar om de muren een nieuwe look te geven. Maar voor er gespoten kan worden moeten er natuurlijk nog wel voorbereidingen gedaan worden.

Ik begin met het afplakken van de randen en de vloeren om te voorkomen dat er verf op komt. Vervolgens moeten de plafonds worden afgeplakt met folie om er voor te zorgen dat de plafonds wit blijven. Er komt Ral 9010 op de wanden wat een stuk donkerder is dan wit, vandaar dat er extra ver afgedekt moet worden om ook een schaduw van de nevel te voorkomen.

Het is belangrijk om de juiste afstand en snelheid te hanteren bij het spuiten van de muren. als de afstand niet constant is zal het spuitbeeld op verschillende delen anders opdrogen. dit is een veel voorkomend probleem bij spuiten wat niet iedereen opvalt, maar wie echt op de details kijkt kan dit zeker zien. Gelukkig heb ik al enige ervaring met muren spuiten en gaat het me goed af.

Het is altijd leuk als het project weer af en mooi is


Na een paar uur zit het latex spuiten erop en zijn de muren mooi egaal van kleur. Ik verwijder het afplaktape en kijk tevreden naar het resultaat. Het is een wereld van verschil met voorheen! De ruimte oogt een stuk frisser en moderner.

Het spuiten van muren met latex is een geweldige manier om snel en efficiënt een ruimte een frisse uitstraling te geven. Het is wel belangrijk om de juiste technieken te hanteren en de nodige voorbereidingen te treffen om een goed resultaat te bereiken.

Al met al was het een leuke dag in Mijdrecht en ik kijk ernaar uit om nog meer muren te spuiten in dit mooie dorp. Het is geweldig om mensen blij te maken met een vernieuwde woning en daar draag ik graag aan bij!

Snelle offerte? Neem contact met ons op

Vul het onderstaand formulier in zodat één van onze specialisten contact met u kan opnemen.

Budget

5,00p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur

Basis

6,50 p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur
Afplakken van niet te spuiten oppervlakten
Opruimen en afvoeren van afval**

Premium

8,00 p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur
Afplakken van niet te spuiten oppervlakten
Opruimen en afvoeren van afval**
Kitten inwendige hoeken
Kleine oppervlakkige reparaties*
Opschuren oppervlak

Klanten kiezen voor De Verfspuiter