Pleister spuiten

Wat is pleister spuiten?
Zijn uw wanden en/of plafonds toe aan een nieuwe pleisterlaag? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing! Pleister spuiten is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het egaliseren en 'verfklaar' maken van uw wanden en plafonds. Door het gebruik van deze nieuwe techniek zijn wij instaat om uw wanden en plafonds sneller af te werken met een nieuwe pleisterlaag. Middels het pleister spuiten kunnen we tot wel 6mm laagdikte aanbrengen, waardoor het voor zowel een bestaande woning als voor een nieuwbouw woning de meest efficiënte manier om wanden en plafonds af te werken.


De voordelen van pleister spuiten
Pleister spuiten is vele male sneller in vergelijking met het traditionele stukadoren. Nog een voordeel van pleister spuiten is dat de pleisterlaag heel goed schuurbaar is. Hierdoor zijn eventuele oneffenheden goed weg te werken. Door het gebruik van de pleistermachine is het mogelijk om de laagdikte nauwkeuriger aan te brengen. Hierdoor is de kans op hobbels en golven minimaal. Buiten het feit dat uw verbouwing hierdoor sneller en soepeler zal verlopen, is het kostenplaatje in vergelijking met het traditionele stukadoren ook interessant. Dankzij de efficiënte manier van aanbrengen en afwerken van dit product, kunnen wij u deze dienst zeer voordelig aanbieden en bespaart u al snel tot wel 30%. Omdat we de pleisterlaag machinaal aanbrengen, hoeven wij niet met een raapbord het pleisterwerk handmatig op uw wanden en plafonds aan te brengen. Hierdoor kunnen wij dus netter en schoner werken met een minimum aan afval . Dit kan het eindresultaat natuurlijk alleen maar ten goede komen. De pleisterlaag heeft een snel drogende eigenschap, waardoor deze ook sneller klaar is voor de volgende stap; Latexspuiten!


Bent u geïnteresseerd? Bel ons dan gerust op of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen!