Latexspuiten

Wat is latexspuiten?
Latexspuiten is een snelle en efficiënte methode voor het verwerken van latex op uw muren en plafonds. De schilder brengt met behulp van een airless verfspuitmachine onder hoge druk de latex aan. De verflaag wordt egaal en zonder strepen of banen aangebracht


Voordelen latex spuiten
Verbluffend strak en egaal resultaat
Geen strepen of banen in het schilderwerk
Snellere verwerking dan schilderen met een roller
Veel vierkante meters in een korte tijd
Gelijktijdige droging


Glad en egaal resultaat
Voor het behalen van een effen en glad resultaat wordt alvorens het latexspuiten de ondergrond gecontroleerd op oneffenheden. Kleine scheurtjes of gaatjes worden allereerst weggewerkt. De Verfspuiter heeft alles in huis om deze defecten of oneffenheden vakkundig te repareren.


Resultaat met behoud van profiel ondergrond
Latexspuiten is uitstekend in te zetten voor het opfrissen van ondergronden met een structuur of profiel. Voor een ondergrond met structuur, denk aan een spack-plafond, is latexspuiten dé aangewezen methode om dit resultaat te bereiken zonder banen of strepen. Twijfelt u of een ondergrond geschikt is of heeft u andere vragen? Neem voor advies contact met ons op.


Volumevoordeel
Het is voordeliger voor u om direct een groot oppervlak onder handen te laten nemen. Bij De Verfspuiter geniet u van meer korting naarmate het oppervlak groter is.


Welke ondergrond is geschikt voor latex spuiten?
Latexspuiten kan op de meeste ondergronden. Bijna ieder materiaal is hiervoor geschikt: Gips, stucwerk, glasvezel, behang, steen en beton zijn allemaal een prima ondergrond voor latex spuitwerk.


Een goede voorbereiding
Is het halve werk! De Verfspuiter zal uw interieur volledig beschermen tegen de nevel die vrijkomt bij het spuiten van latex of lak. Door de niet te schilderen delen af te plakken en met folie te beschermen, wordt er voorkomen dat de verf komt op ongewenste plekken. Muren, plafond of vloer wordt afgeplakt voor een strakke afwerking. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in ons portfolio. Vraagt u zich af of uw ondergrond geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Voorbereiding op het latexspuiten: afplakken en kitten
Voordat er begonnen wordt met het spuiten van de latexverf zal De Verfspuiter alles netjes afplakken met afplaktape en beschermende folie. Voor het strakste resultaat laat u de voorbereiding over aan de professionals van De Verfspuiter. U kunt dit uiteraard ook zelf doen om geld te besparen. Bij De Verfspuiter kunt u afplakmateriaal van hoge kwaliteit verkrijgen. Dit is in de prijs inbegrepen.


Bespaar geld, tijd en rommel
De professionele schilders van De Verfspuiter weten niet alleen het schilderwerk tot in perfectie uit te voeren, wij nemen ook al uw zorgen uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij efficiënt, snel en accuraat, waardoor de overlast van de klus tot een absoluut minimum wordt beperkt. Ook aan het huren van ladders, steigers of een hoogwerker hoeft u niet te denken: De Verfspuiter neemt alle benodigdheden met zich mee. Na afloop nemen wij alle materialen en afval met ons mee, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het afgeleverde schilder- of spuitwerk.