Lakwerk van de hoogste kwaliteit

Ook kwaliteit lakwerk? Vraag direct online een vrijblijvend voorstel aan

Wat wordt er bedoeld met lakwerk?

Hiermee doelen wij op het schilderen of spuiten van trappen, deuren, kozijnen en ook radiatoren. Vaak vindt dit proces plaats voordat wij starten met het latexspuiten van uw wanden en plafonds. Welke ondergrond is geschikt voor een lakafwerking? Hierbij moet u denken aan hout (kozijnen, deuren, trappen etc.), metaal (radiatoren, deurkozijnen trapleuningen) en kunststof kozijnen.

Een goede voorbereiding

Is het halve werk! Het is belangrijk dat wij overal goed bij kunnen. Daarom is het belangrijk dat niet alleen de meubels verwijdert moeten worden, maar ook de raamdecoratie. Het demonteren en monteren van raam- en deurbeslag wordt door ons gedaan.

Ontdek de voordelen

Onze garanties

Door onze ruime ervaring en certificeringen kunnen wij onderstaande garanties aan u beloven!

Inzet

De Verfspuiter zet graag een stapje extra voor u

0%

Kwaliteit

Professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen

0%

Tevredenheid

De Verfspuiter gaat pas weg als u 100% tevreden bent

0%

Duurzaamheid

Door het gebruik van bio-based verf en gerecycled papier

0%

Proces

Voordat er wordt gestart met het lakken moet er natuurlijk een hoop gebeuren. We beginnen met het demonteren van het raam- en deurbeslag. Hierna wordt er grondig ontvet. Pas nadat de ondergrond goed is ontvet beginnen wij met schuren.

Eerst het grove schuurwerk, om alle slecht hechtende verflagen en structuren uit de ondergrond te verwijderen. Hierna wordt er met een fijnere korrel gewerkt om de ondergrond glad te maken.

Pas als de ondergrond glad is geschuurd, kan er worden geplamuurd. De geplamuurde delen worden vervolgens nogmaals glad geschuurd. Alles wordt netjes afgekit met een acrylaat en glas kit. Deze zorgt ervoor dat er geen lelijke kieren en naden zichtbaar zijn.

Ook bij het lakken is het zaak dat er zorgvuldig wordt afgeplakt. Tijd om de grondlaag aan te brengen. Nadat de grondlaag mooi aangebracht is, wordt deze nogmaals goed gecontroleerd en na geschuurd met een fijne korrel.

Alles goed gekeurd? Dan gaan we beginnen met de eind laag. Dit kan zowel met de hand als met de verfspuit gedaan worden. U mag zelf kiezen welke van de twee het wordt. Naderhand wordt al het beslag weer gemonteerd.

Alle voordelen op een rij

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

U behoeft schilderwerk in of aan uw pand waarvoor u een ervaren schilder wenst in te schakelen. U neemt contact met ons op. Telefonisch nemen wij uw aanvraag en wensen met u door. 

De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.

Wij sturen u een vrijblijvende offerte toe en beloven u dat er geen bijkomende kosten zijn. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er contact met u opgenomen om de werkzaamheden in te plannen. Ook wordt er een datum genoemd waarop de werkzaamheden naar verwachting afgerond zullen zijn. 

De Verfspuiter zal op de afgesproken datum en tijd bij u aan de slag gaan. De spuiter(s) melden zich bij u en zullen beginnen met de werkzaamheden.

De schilder van De Verfspuiter zal samen met u een opleverronde doen en vertrekt pas als u 100% tevreden bent met de geleverde diensten.

Dankzij het werk van De Verfspuiter kunt u volop genieten van uw pand of woning.