Verfspuiten woning Brouwerstraat in Alkmaar

Een Prachtige Transformatie – De Familie Hendriks Laat De Verfspuiter hun Uitbouw en Woonkamer Verfspuiten met Latex

De Brouwerstraat in het betoverende Alkmaar is het thuis van de familie Hendriks, die onlangs besloten heeft om hun uitbouw en woonkamer een complete make-over te geven. Ze waren vastbesloten om hun leefruimte nieuw leven in te blazen en kozen ervoor om de expertise van De Verfspuiter in te schakelen. Het resultaat? Een verbluffende transformatie die hun verwachtingen overtrof.

Een Huiselijke Verandering

Frans Hendriks, het hoofd van het gezin, vertelde ons: “De verbouwing was nogal kostbaar geweest, dus we wilden een perfecte afwerking door het schilderwerk uit te besteden. De Verfspuiter leek de ideale keuze. Het latex spuiten gaan snel en geeft een prachtig resultaat” Het gezin was op zoek naar een frisse, moderne uitstraling voor hun huis, en latexverf was de sleutel tot hun droomverandering.

De Voordelen van Samenwerken met De Verfspuiter

Joukje Hendriks, Frans’ vrouw, benadrukte de voordelen van werken met De Verfspuiter. “Ten eerste, de tarieven waren uiterst concurrerend, wat ons aangenaam verraste. Dat maakte de keuze een stuk eenvoudiger. Bovendien konden we altijd rekenen op persoonlijk contact en deskundig advies. Het schildersbedrijf werkt zeer netjes, en dat gaf ons veel vertrouwen in het eindresultaat.”

Een ander voordeel dat Joukje opmerkte, was het feit dat De Verfspuiter spuiters heeft die in de buurt van Alkmaar wonen en werken.

Ten eerste, de tarieven waren uiterst concurrerend, wat ons aangenaam verraste. Dat maakte de keuze een stuk eenvoudiger. Bovendien konden we altijd rekenen op persoonlijk contact en deskundig advies. Het schildersbedrijf werkt zeer netjes, en dat gaf ons veel vertrouwen in het eindresultaat.”

De Ongelooflijke Resultaten

Na de voltooiing van het project waren Frans en Joukje dolgelukkig met de resultaten. Hun uitbouw en woonkamer straalden een frisse, heldere sfeer uit, precies zoals ze gehoopt hadden. Ze deelden enkele foto’s van hun opgeknapte leefruimte, die werkelijk verbluffend waren. De gladde, gelijkmatige afwerking van de latexverf gaf de muren een prachtige uitstraling, terwijl de kleurkeuze de ruimte tot leven bracht.

Een Prachtige Samenwerking

De familie Hendriks uit Alkmaar is absoluut tevreden met hun keuze om met De Verfspuiter in zee te gaan. Ze benadrukken nogmaals de voordelen van scherpe tarieven, persoonlijk contact en advies, netheid, lokale expertise en de uitstekende service die ze hebben ontvangen. Hun huis is nu een toonbeeld van moderniteit en stijl, dankzij de professionele diensten van De Verfspuiter.

Als u overweegt om uw huis te transformeren met latexverf en op zoek bent naar een schildersbedrijf dat aan al uw wensen voldoet, neem dan zeker contact op met De Verfspuiter. De familie Hendriks kan getuigen dat het de juiste keuze is voor een verbluffend resultaat. Bekijk hieronder enkele foto’s van hun prachtige nieuwe uitbouw en woonkamer!

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.