Trap laten spuiten

Geef je houten trap een opfrisbeurt door lak spuiten

Wil je jouw houten trap een frisse make-over geven en tegelijkertijd de levensduur ervan verlengen? Overweeg dan om je trap te laten spuiten met hoogwaardige lak. Door gebruik te maken van geavanceerde traplakspuittechnieken kun je de uitstraling van je trap transformeren en tegelijkertijd beschermen tegen slijtage. We zetten de voordelen van het laten spuiten van je trap met lak op een rijtje.

De voordelen van het laten spuiten van je trap met lak:

Een trap die past bij je interieur

Door je trap te laten spuiten met lak, kun je een nieuwe, moderne uitstraling creëren die past bij je interieur. Of je nu kiest voor een klassieke, tijdloze kleur of een gedurfde, eigentijdse tint, de trap lak kan je trap een opvallend en stijlvol element maken in je huis.

Duurzame bescherming:

Een gelakte trap is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De laklaag vormt een beschermende barrière tegen dagelijkse slijtage, krassen en vlekken. Door je trap te laten spuiten met hoogwaardige lak, voorkom je dat het hout of andere materialen beschadigd raken door veelvuldig gebruik. Dit is vooral belangrijk als je huis kinderen of huisdieren heeft, omdat zij vaak de trap op en af rennen. De lak zorgt ervoor dat je trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien. De verfspuiter kan helpen bij de keuze van de verf.

Eenvoudig onderhoud:

Een gelakte trap is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Stof, vuil en vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een zachte doek of een mild reinigingsmiddel. Het gladde oppervlak van de gelakte trap voorkomt dat vuil zich ophoopt en maakt het reinigingsproces een fluitje van een cent. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je trap er altijd verzorgd en schoon uitziet.

Professionele afwerking:

Door de het spuiten van de trap uit te besteden zorg je voor een perfecte afwerking zonder strepen, luchtbellen of andere onvolkomenheden. Een professionele schilder met professionele spuitapparatuur kan ervoor zorgen dat de verf gelijkmatig wordt aangebracht en de juiste droogtijd krijgt, wat resulteert in een prachtige, duurzame afwerking. We geven ook garantie op het resultaat!

Verhoogde veiligheid:

Door je houten trap te schilderen, kun je antislipmaterialen toevoegen aan de verf, zoals speciale antislipkorrels. Dit vermindert het risico op uitglijden en zorgt voor extra veiligheid, vooral als er kinderen of ouderen in huis zijn.

Spuiten gaat sneller:

Professionele schilders beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om het spuitproces snel en efficiënt uit te voeren. Hierdoor wordt de totale tijd die nodig is om je trap te laten spuiten aanzienlijk verminderd, waardoor je snel kunt genieten van je vernieuwde trap.

Deskundig advies:

De Verfspuiter kan helpen bij het kiezen van de juiste lakkleur en -afwerking die past bij het interieur en persoonlijke smaak. Wij kunnen ook advies geven over eventuele reparaties of voorbereidingen die nodig zijn voordat de trap kan worden gespoten, zoals schuren of vullen van beschadigingen.

Budgetvriendelijker:

Het schilderen van de houten trap is een kosteneffectieve manier om een nieuwe look te creëren in vergelijking met het vervangen van de hele trap. Het geeft de mogelijkheid om het interieur te updaten zonder grote uitgaves van een nieuwe trap.

Kortom,

Is de houten trap toe aan een opfrisbeurt? Laat dan De Verfspuiter je helpen. De trap kan weer jaren mee met onze duurzame bescherming. Door te kiezen voor professionele traplakspuittechnieken kun je genieten van een prachtige afwerking zonder zorgen over onvolkomenheden. Onze prijzen zijn scherp en we komen onze afspraken na.

Neem contact op met de Verfspuiter om de houten trap een nieuwe uitstraling te geven en het beste resultaat te bereiken.

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.