Project Eurofleur Leusden

Een stralende transformatie: Tuincentrum Eurofleur in Leusden ondergaat make-over van De Verfspuiter

In de afgelopen periode heeft het Tuincentrum Eurofleur in Leusden een metamorfose ondergaan, dankzij de vakmanschap van De Verfspuiter. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken zoals lakspuiten en latexspuiten heeft dit pand een nieuwe look gekregen. Deze is helemaal aangepast aan de moderne stijl van tegenwoordig.

Voorheen werd het bedrijfspand gekenmerkt door een verouderde uitstraling, die niet paste bij de producten die Tuincentrum Eurofleur verkoopt. Maar met de hulp van De Verfspuiter heeft het pand een frisse uitstraling gekregen die de aandacht trekt en de verkoop van producten bevordert.

Een van de meest opvallende aspecten van deze make-over is het gebruik van lakspuiten om oppervlakken een glanzende en duurzame afwerking te geven. De Verfspuiter heeft expertise in het toepassen van hoogwaardige lakken die een prachtige moderne uitstraling geven. Ook biedt het bescherming tegen de elementen en slijtage op de lange termijn. Hierdoor heeft het tuincentrum niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking.

Daarnaast heeft De Verfspuiter ook gebruik gemaakt van latexspuiten om muren en plafonds van het pand een frisse en egale uitstraling te geven. Met deze techniek kunnen grote oppervlakken snel en efficiënt worden voorzien van een strakke en tijdloze afwerking.

Hoe er voor de transfortmatie veel ouderwetse en felgroene kleuren gebruikt werden, is er nu gekozen voor een tijdloze en moderne kleur. Hierbij is in samenspraak met Eurofleur gekozen voor de kleur RAL 7021. Dit is een zwartgrijze kleur die de artikelen van het tuincentrum mooi naar voren brengt en een rustige sfeer creëert.

De transformatie van dit bedrijfspand is een perfect voorbeeld van hoe vakmanschap en innovatie kunnen samenkomen om een verouderd gebouw nieuw leven in te blazen. De Verfspuiter wil Eurofleur in Leusden bedanken voor de samenwerking. Zie hieronder een video van voor de make-over en het resultaat!

Maak vandaag nog de keuze om samen te werken met De Verfspuiter. Vraag vrijblijvend een offerte op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor meer van ons werk op onze Instagrampagina

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.