latex spuiten in haarlem

Latex Spuiten in Haarlem

Latex Spuiten in Haarlem

Na de verbouwing ook het Schilderen uitbesteden!

We hebben ons nieuwe huis in Haarlem van beneden tot boven laten verbouwen. Dat was kostbaar, wat doe je dan met de afwerking. Ga je dat zelf doen of besteed je dat ook uit? In ons geval hebben we ook de afwerking gelukkig kunnen laten doen. En ja, door De Verfspuiter. We delen graag met jou onze overwegingen om over te gaan tot het laten spuiten van de muren met latex. Wie weet helpt dit jou ook bij deze beslissing.

Familie Postma
Alberdingk Thijmstraat
2014 ED Haarlem

Kosten

Het laten opknappen van ons nieuwe huis was een behoorlijke investering. We wisten niet of we nog geld over zouden houden om ons huis ook nog te laten spuiten. Na een schriftelijke indicatie van de kosten via De Verfspuiter, zijn ze ook nog bij ons langsgekomen om een meer definitieve offerte te maken. Om eerlijk te zijn vielen de kosten wel mee, en paste dit gelukkig binnen ons budget.

Vinden van een betrouwbare schilder

Het is essentieel om een betrouwbare en ervaren schilder te vinden die gespecialiseerd is in het spuiten van muren en mee kan denken! De schilders van De Verfspuiter zijn gelukkig communicatief sterk en hulpvaardig en komen hun afspraken na. We hebben ook een positieve review achtergelaten op Google voor hun. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Kleurkeuze

Het kiezen van de juiste kleur voor de muren en het plafond van je huis kan een uitdaging zijn. Je wilt ervoor zorgen dat de kleur zowel esthetisch aantrekkelijk is als past bij de omgeving en de stijl van je huis. De Verfspuiter kan ook daarbij helpen.

Voorbereiding van het oppervlak

Voordat het spuitproces begint, moet het oppervlak van je huis goed worden voorbereid. Dit omvat het reinigen, schuren, repareren van eventuele schade en het afplakken van ramen en andere gebieden die niet gespoten moeten worden, zoals de vloer en de trap. Ook hier zijn we zeer tevreden over bij De Verfspuiter.

Verstoren van dagelijkse routine

Het laten spuiten van je huis geeft natuurlijk enige verstoring van je dagelijkse routine. Vreemde mensen in je huis. Door de goede plannen van de werkzaamheden op een geschikt is gelukt en daardoor hadden we weinig last van de schilders van De Verfspuiter.

Oordeel zelf over het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *