‘Een tevreden klant, is een terugkerende klant’ – project in Haarlem

Een tevreden klant, is een terugkerende klant – En dat is waarvoor wij ons best doen. De Verfspuiter zorgt voor een resultaat waar je jarenlang plezier van kan hebben, maar af en toe komen we terug naar dezelfde klant voor een nieuw latexspuit project!

Vorige maand hebben wij een latexspuit klus afgerond in Haarlem bij een klant waar wij al eerder zijn geweest. 3 jaar geleden hebben wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verbouwing en hebben destijds alle wanden gespoten en het plafond gestukadoord van het huis.

Inmiddels heeft de klant zijn keuken laten vernieuwen, hierdoor moest de oude keukenwand opnieuw gestukt en gespoten worden. Ook was er lekkage geweest waardoor een aantal wanden waren aangetast. Dit is gelukkig verzekeringswerk geweest voor de klant. Er moest een reparatie uitgevoerd worden aan twee wanden en het plafond.

Om deze reden heeft de klant besloten de gehele benedenverdieping aan te pakken en alles opnieuw te laten spuiten. Als ziet er nu weer als nieuw uit! Opnieuw bedankt voor het vertrouwen in De Verfspuiter.

Wil jij ook je huis laten spuiten? Zie hieronder de voordelen om je spuitwerk aan de besteden aan De Verfspuiter:

Vakkundigheid en ervaring:

De Verfspuiter beschikt over een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in spuitwerk. Met jarenlange expertise in het latexspuit vakgebied kunnen ze een hoogwaardige afwerking garanderen, ongeacht de complexiteit van het project.

Efficiëntie en tijdswinst:

Het gebruik van spuitapparatuur maakt het mogelijk om verf gelijkmatig en snel aan te brengen, waardoor het proces aanzienlijk sneller verloopt dan traditionele methoden zoals rollen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de verstoring van je dagelijkse routine tijdens het schilderen.

Gelijkmatige afwerking zonder strepen:

Dankzij geavanceerde latexspuit technieken levert De Verfspuiter een strakke en gelijkmatige afwerking zonder zichtbare strepen of rollermarkeringen. Dit resulteert in een professionele uitstraling die de esthetiek van je huis aanzienlijk verbetert.

Minimale verspilling van verf:

Door het gebruik van spuitapparatuur wordt verf gelijkmatig verdeeld over het oppervlak, waardoor er minder verf wordt verspild in vergelijking met traditionele methoden. Dit zorgt niet alleen voor kostenbesparing, maar is ook milieuvriendelijker.

Veelzijdigheid en toepasbaarheid:

De Verfspuiter kan een breed scala aan oppervlakken behandelen, waaronder muren, plafonds, deuren en kozijnen. Of het nu gaat om renovatieprojecten of nieuwbouw, onze expertise en flexibiliteit zorgen voor een perfect resultaat, ongeacht de omstandigheden.

Interesse? Klik hier om vrijblijvend een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Kijk voor meer van ons werk op onze Instagrampagina

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.