Een parkeergarage in Haarlem krijgt een make-over met latexspuiten door De Verfspuiter

Parkeergarages zijn vaak ruimtes die weinig aandacht krijgen op het gebied van esthetiek en onderhoud. Toch speelt de uitstraling van een parkeergarage een belangrijke rol in de algehele beleving van bezoekers. Een schone, goed onderhouden en aantrekkelijk ogende parkeergarage kan bijdragen aan een positieve eerste indruk van een gebouw of locatie. In Haarlem heeft De Verfspuiter recentelijk een parkeergarage een frisse nieuwe look gegeven met behulp van latexspuiten.

Waarom kiezen voor latexspuiten voor een bedrijfspand?

Latexspuiten biedt diverse voordelen die het de ideale keuze maken voor het opknappen van bijvoorbeeld een parkeergarage:

Snelle en efficiënte toepassing

Latexspuiten is een snelle methode waarmee grote oppervlakken gelijkmatig kunnen worden bedekt. Dit is essentieel voor een parkeergarage waar het minimaliseren van downtime belangrijk is. Dit werd in verschillende fases gedaan zodat niet de complete parkeergarage gesloten moest worden.

Strakke afwerking

De techniek zorgt voor een gladde, naadloze afwerking zonder strepen of kwaststreken, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Duurzaamheid

Er is speciale buitenlatex gebruikt. In deze latex zit een alg dodend middel waardoor de latex algen en vuil afstotend is, wat het perfect maakt voor een omgeving zoals een parkeergarage die veel te verduren krijgt.

Kleuropties

Met latexverf zijn er talloze kleuropties beschikbaar, waardoor De Verfspuiter de parkeergarage in Haarlem precies naar wens kon afwerken. 

Het latexspuit proces

Met de voorbereidingen afgerond, begon De Verfspuiter met het verfspuiten. Professionele spuitapparatuur zorgde voor een snelle en gelijkmatige applicatie van de latex op muren, plafonds en pilaren van de parkeergarage. Door de verf in mooie lagen aan te brengen, werd een duurzame en esthetisch aangename afwerking bereikt.

Het resultaat: een frisse omgeving

De transformatie van de parkeergarage in Haarlem was indrukwekkend. De voorheen grauwe en versleten ruimte werd omgetoverd tot een frisse, lichte en uitnodigende omgeving.

Waarom De Verfspuiter?

De keuze voor De Verfspuiter was duidelijk. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail leverde De Verfspuiter een resultaat dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, is de parkeergarage in Haarlem nu een ruimte waar men met plezier parkeert.

Of het nu gaat om het opknappen van parkeergarages, kantoren of woningen, De Verfspuiter staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor latexspuiten, is De Verfspuiter de juiste keuze.

Maak vandaag nog de keuze om samen te werken met De Verfspuiter. Vraag vrijblijvend een offerte op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor meer van ons werk op onze Instagrampagina

Parkeergarage Haarlem

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.