Dunpleisteren Nieuw-Vennep: Van behang naar strak

Welkom bij onze meest recente blog, waarin we je meenemen op een spannende reis door de wereld van dunpleisteren in het pittoreske Nieuw-Vennep. In dit verhaal nemen we je mee naar een bestaande rijtjeswoning, waar momenteel een indrukwekkende verbouwing plaatsvindt. Met enthousiasme en vlotte pen delen we het avontuur van deze transformatie. Hang tight!

Eenmaal aangekomen in Nieuw-Vennep, betraden we deze rijtjeswoning vol verwachting. De muren waren al voorzien van een laagje voorstrijk om de voormalige behangsporen te bedekken. Ons doel werd duidelijk: het creëren van een perfecte ondergrond voor de volgende fase van deze betoverende metamorfose.

Met een flinke dosis pleister in de aanslag gingen we vol goede moed aan de slag. Het spack plafond van de woning kreeg onze bijzondere aandacht. Laag na laag werkten we er met vakmanschap aan, als ware tovenaars van strakke oppervlakken. Het eindresultaat belooft een plafond dat zorgt voor een adembenemende impact!

First things first

Terwijl de plafonds in al hun pracht en praal begonnen te stralen, wachtten de muren geduldig op hun beurt. Ze fluisterden ons toe met een stille stem: “Laat ons getuigen zijn van vakmanschap en perfectie.” Met toewijding en precisie streek ons ervaren team van vakmensen de dunpleister glad over elke centimeter van de muren. Als bekwame ambachtslieden van de binnenhuisarchitectuur zorgen we ervoor dat oneffenheden verdwijnen en de muren een subtiele, stralende glans krijgen.

Hoewel we momenteel nog volop bezig zijn met deze bijzondere klus, zijn we in afwachting van het spectaculaire eindresultaat. Binnenkort zullen de dunpleister en het pleisterwerk hun ware schoonheid onthullen. Het huis zal getransformeerd worden tot een ruimte die uitnodigt tot creativiteit en comfort. We kijken reikhalzend uit naar het moment waarop we de bewoners kunnen verrassen met een verbluffende verandering.

En zo gaat ons avontuur in Nieuw-Vennep verder, terwijl we een bestaande rijtjeswoning transformeren van behang naar perfectie. Met zorgvuldige voorbereiding en ongeëvenaard vakmanschap zetten we ons in om deze dunpleisterklus tot een verbluffend eindresultaat te brengen. De muren en plafonds vormen stille getuigen van ons toegewijde werk, en we kunnen nauwelijks wachten om het uiteindelijke meesterwerk te onthullen. Blijf op de hoogte voor het vervolg van deze betoverende transformatie!

Meer informatie

Snelle offerte? Neem contact met ons op

Vul het formulier in zodat één van onze specialisten contact met u kan opnemen.

Budget

€5,00p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur

Basis

€6,50 p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur
Afplakken van niet te spuiten oppervlakten
Opruimen en afvoeren van afval**

Premium

€8,00 p/m²
Schrobvast klasse 1 verf gespoten
Spuiten van latexverf in afgesproken kleur
Afplakken van niet te spuiten oppervlakten
Opruimen en afvoeren van afval**
Kitten inwendige hoeken
Kleine oppervlakkige reparaties*
Opschuren oppervlak

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

  • Open en transparante communicatie
  • Professionele spuitapparatuur
  • Tevreden klanten, onze klanten geven ons een 4,6
  • We gebruiken bio based gerecycled papier bij het afplakken

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.