Een nieuw project: een camper spuiten door de Verfspuiter

Een uitdagend project stond voor de deur voor Jasper van De Verfspuiter. Hij heeft namelijk een camper die een make-over kon gebruiken. Het lakspuiten van een camper was niet alleen een noodzakelijke renovatie, maar ook een kans om een geliefde hobby nieuw leven in te blazen.

Voor veel mensen is reizen met een camper niet zomaar een manier van reizen; het is een passie, een levensstijl. Maar na verloop van tijd kunnen campers slijtage vertonen aan hun exterieur, vooral wanneer ze intensief worden gebruikt voor avonturen op de weg.

Het project begon met een visie: een camper die niet alleen functioneel was, maar ook een statement maakte op de weg.

Het proces begon met het kiezen van de kleuren. Hier is gekozen voor een hoogglans licht turquoise kleur. Vervolgens was de eerste stap een grondige inspectie en voorbereiding van het oppervlak. De Verfspuiter zorgde ervoor dat de camper volledig klaar was voor de spuitbeurt, waarbij alle oneffenheden werden gladgestreken, de roest weggesmeerd werd en het oppervlak werd gereinigd voor een optimale hechting van de verf.

Vervolgens kwam het spannende deel: het lakspuiten zelf. De Verfspuiter gebruikte hoogwaardige lakken en apparatuur om de camper een nieuwe uitstraling te geven. Het kleurenschema paste goed bij het doel, een moderne en frisse uitstraling.

Maar dit project ging verder dan alleen het veranderen van de buitenkant van de camper; het was een kans voor de eigenaar om Jasper zijn hobby nieuw leven in te blazen. Het project diende als een creatieve uitlaatklep en een manier om zijn liefde voor campers te uiten.

Nu, met een stralend nieuw exterieur, staat de camper klaar voor nieuwe avonturen op de weg. Dit verhaal illustreert perfect hoe een renovatieproject zoals het overspuiten van een camper meer kan zijn dan alleen een technische taak. Het kan een bron van inspiratie en vreugde zijn voor degenen die gepassioneerd zijn over hun voertuigen en avontuurlijke levensstijl. Met Jasper van de Verfspuiter, krijgt elke camper zijn eigen verhaal.

Zie hieronder hoe de voor en na foto’s!

Maak vandaag nog de keuze om samen te werken met De Verfspuiter. Vraag vrijblijvend een offerte op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor meer van ons werk op onze Instagrampagina

Camper spuiten resultaat

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.