Binnendeuren spuiten

Bent u op zoek naar een professionele en gespecialiseerd bedrijf voor het spuiten van binnendeuren? Dan bent u bij De Verfspuiter aan het juiste adres! Wij kunnen uw deuren op locatie spuiten, maar we kunnen uw binnendeuren ook in onze stofvrije spuitcabine spuiten.

Spuitcabine voor uw binnendeuren

Onze spuitcabine is speciaal ontworpen om een optimale omgeving te creëren voor het spuitproces. Dit resulteert in een nog strakkere en gelijkmatige afwerking van uw binnendeuren, met een professionele uitstraling als resultaat. Bovendien zorgt het werken in een gecontroleerde omgeving ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen om zich aan de verf te hechten, wat de kwaliteit van het eindresultaat ten goede komt.

Heeft u een opdek deur, een glazen deur, een stompe deur of een paneeldeur? De prijzen voor het spuiten zijn namelijk per type deur verschillend. Geef in onze offerte aan, welk type deur u wilt laten spuiten.

Buiten het spuiten van deuren, spuiten wij ook radiatoren, meubels kasten en keukens.

Schilders met ervaring in verspuiten

Onze ervaren vakmensen bij de Verfspuiter staan garant voor een hoogwaardige en duurzame afwerking. Ze hanteren de juiste spuittechnieken en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een langdurige bescherming en kleurvastheid van uw binnendeuren.

Waarom uw binnendeuren laten spuiten?

Het spuiten van binnendeuren biedt tal van voordelen.

  • Het geeft uw deuren een frisse en moderne uitstraling
  • U kunt de kleur aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur
  • Het spuitproces zorgt voor een egale dekking, waardoor eventuele oneffenheden in het oppervlak worden gecamoufleerd.

We garanderen een goed resultaat

Wij streven naar maximale klanttevredenheid en zorgen ervoor dat uw binnendeuren met de grootste zorg worden behandeld. U kunt rekenen op een snelle en efficiënte service, waarbij we streven naar minimale overlast voor u als klant.

Wilt u uw deuren laten spuiten?

Vul dan ons offerte formulier in en geef aan of u de deuren gaat bezorgen of dat u de ze wilt laten ophalen. De kosten hiervoor zijn iets hoger. Het offerte

Vrijblijvende offerte

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het spuiten van uw binnendeuren in onze professionele spuitcabine, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om uw binnendeuren een prachtige nieuwe look te geven die jarenlang meegaat.

Ga naar Calculatieformulier

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.