Beton in uw winkel of bedrijfspand laten Verfspuiten

Zoek niet verder voor het verfraaien van jouw betonnen pand, want De Verfspuiter is de meester in het verfspuiten van beton voor zowel winkels als bedrijfspanden. Twijfelt u nog tussen schilderen of latex spuiten van uw betonnen plafond en betonwanden? Latex spuiten is onze geheime formule. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook verf. Het eindresultaat is naadloos, zonder zichtbare penseelstreken. Ook gaat het spuiten van beton sneller en is vaak voordeliger dan het laten schilderen van uw bedrijfspand of winkel. We bespreken graag de voordelen met u.

Waarom zou u voor de Verfspuiter kiezen?

Meer dan 10 jaar ervaring:

Met meer dan een decennium aan ervaring, kunnen wij met trots zeggen dat we de kunst van betonverfspuiten tot in de finesses beheersen.

Offerte op maat:

Geen enkel project is hetzelfde, en daarom bieden wij persoonlijke offertes die passen bij jouw specifieke behoeften en budget.

Uitstekende communicatie met onze schilders:

Onze schilders zijn niet alleen meesters in hun vak, maar ook experts in communicatie. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project.

Professionele spuitapparatuur:

Schone oplevering: Wij laten geen spoor van ons werk achter, behalve het prachtige geverfde beton. Een schone oplevering is onze belofte aan jou.

Repareren en opvullen van beton:

Als het beton schreeuwt om herstel, zijn onze schilders de juiste vakmensen om het beton te repareren. Ze zullen de onvolkomenheden gladstrijken en het oppervlak weer tot leven wekken.

Egaliseren van beton:

Onze schilders streven naar perfectie, zodat het betonnen oppervlak mooi geëgaliseerd is voordat we gaan beginnen met het verfspuiten.

De snelheid van het Latex Spuiten:

Snelheid is onze metgezel. Binnen een oogwenk toveren we jouw ruimte om tot fris geschilderd bedrijfspand of winkelruimte.

Waardering van klanten op Google met een 4,8:

Onze klanten hebben ons gewaardeerd met een indrukwekkende 4,8 op Google. Dit is het bewijs van ons streven naar perfectie en klanttevredenheid.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte partner voor het verfspuiten van beton in Hillegom en omgeving, zoek dan niet verder dan De Verfspuiter. Wij maken van jouw betonnen dromen een kleurrijke realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek de magie van betonverfspuiten

Onze expertise reikt verder dan de horizon van waar de VerfSpuiter is gevestigd in Midden Nederland, Onze schilders komen ook dagelijks in de plaatsen Hillegom, Alkmaar, Heemstede, Bennebroek, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Aalsmeer, Schiphol, Leiden, Noordwijk, Hoofddorp, Wassenaar, Katwijk aan Zee, Den Haag en alle andere plaatsen in deze regio.

Andere diensten van de Verfspuiters

  1. Lakken van deuren en kozijnen: Voor ons is het lakken van deuren en kozijnen een welkome afwisseling. Strak in de lak en stofvrij. Informeer naar onze scherpe tarieven.
  2. Pleisteren van muren / egaliseren van muren: zijn de muren niet egaal? Dan egaliseren we ze voor u.

Bekijk ook onze video over het spuiten van beton

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.