Alles wat u moet weten over Graco spuitapparatuur

Voor zowel de doe-het-zelver als professionele schilders en aannemers zijn er diverse modellen geschikt uit het Graco’s assortiment spuitmachines. Apparaten die zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen en zorgen voor een soepele en gelijkmatige verfverdeling op muren, plafonds en andere oppervlakken.

De voordelen

  1. Efficiëntie: Graco spuitapparatuur kan aanzienlijk sneller grote oppervlakken bedekken dan traditionele verfrollers of -kwasten. Dit bespaart tijd en arbeid, waardoor de kosten voor verfprojecten worden verlaagd.
  2. Gebruiksvriendelijkheid: Graco-apparaten zijn gemakkelijk te bedienen en onderhouden. Veel modellen beschikken over ergonomische handgrepen en eenvoudig te begrijpen bedieningselementen, die het gebruiksgemak vergroten.
  3. Veelzijdigheid: Voor bijna elke toepassing is er een geschikt model door het brede assortiment aan spuitmachines. Zoals voor interieur- en exterieurschilderwerken, pleisterwerk en beschermende coatings.
  4. Duurzaamheid: Graco-spuitmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn gemaakt van hoogwaardige componenten, wat resulteert in een langere levensduur en een grotere betrouwbaarheid.
  5. Ondersteuning: Graco biedt uitstekende klantenondersteuning en service, zodat u met vertrouwen kunt investeren in hun apparatuur.

Of u nu een professionele schilder of een enthousiaste doe-het-zelver bent, Graco spuitmachines zijn ontworpen om fantastische resultaten te leveren en de efficiëntie van uw verfprojecten te verhogen.

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.