Nieuwe klus succesvol afgerond bij Primera: Plafond spuiten door De Verfspuiter

Het is altijd een genoegen om een nieuwe mijlpaal te vieren, en dat geldt zeker voor de recent voltooide klus bij de zesde Primera-vestiging die De Verfspuiter mocht spuiten. De Verfspuiter, een bedrijf gespecialiseerd in verfspuittechnieken, heeft wederom de klus geklaard bij een Primera vestiging door het plafond van de winkel een frisse nieuwe look te geven. 

Een strakke afwerking

Bij binnenkomst in de vernieuwde Primera is het direct duidelijk: het plafond straalt als nooit tevoren. Dankzij de verfspuittechniek van De Verfspuiter is het plafond voorzien van een gelijkmatige en strakke afwerking. Deze methode biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele verfmethoden. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur die zorgt voor een egaal verdeelde verflaag, zonder strepen of kwastsporen.

De techniek achter het succes

De Verfspuiter maakt gebruik van een verfspuitmachine die verf in fijne nevel verstuift. Dit zorgt niet alleen voor een gladde afwerking, maar ook voor een snellere applicatie en droging. De techniek is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken zoals plafonds, waar consistentie en snelheid cruciaal zijn. Het team van De Verfspuiter heeft ervoor gezorgd dat de klus binnen de afgesproken tijd en met minimale verstoring van de winkelactiviteiten werd uitgevoerd.

Milieuvriendelijke oplossingen

Een ander belangrijk aspect van deze klus was het gebruik van milieuvriendelijke verf. De Verfspuiter hecht veel waarde aan duurzaamheid en koos daarom voor verfsoorten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Deze verven bevatten minder vluchtige organische stoffen, wat resulteert in een lagere uitstoot van schadelijke dampen en een gezondere binnenluchtkwaliteit.

Klanttevredenheid voorop

Het team van Primera is bijzonder tevreden met het eindresultaat. “Het is geweldig om te zien hoe deze kleur op het plafond het hele interieur van de winkel kan veranderen,” aldus de winkelmanager. “De samenwerking met De Verfspuiter verliep soepel en professioneel. Ze werkten efficiënt en hielden ons gedurende het hele proces goed op de hoogte.”

Een inspirerend voorbeeld

Deze succesvolle klus bij Primera laat zien hoe moderne verfspuittechnieken een significante impact kunnen hebben op de uitstraling van een commerciële ruimte. De Verfspuiter blijft toonaangevend in de sector door innovatieve en duurzame oplossingen te bieden die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor onder andere spuit- en pleister werkzaamheden, biedt De Verfspuiter een inspirerend voorbeeld van vakmanschap en toewijding. Deze recente klus bij Primera is daar het perfecte bewijs van.

Maak vandaag nog de keuze om samen te werken met De Verfspuiter. Vraag vrijblijvend een offerte op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor meer van ons werk op onze Instagrampagina

Plafond spuiten Primera

Meer informatie

Ben je op  zoek naar meer informatie en wil je graag meer lezen? Wij vertellen graag meer! Je kunt op de knop hieronder klikken voor meer informatie over dit onderwerp. 

Klanten kiezen voor De Verfspuiter

Hoe gaat de Verfspuiter te werk?

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Voorbereiding
Voordat we beginnen met spuiten wordt de vloer vakkundig afplakt met speciale stuclopers om eventuele schade aan de vloer te voorkomen.
2. Plaatsen beschermende folie
Vervolgens worden de niet te spuiten objecten/oppervlakte (Denk hierbij aan keukens, trappen, ramen en deuren) afgeplakt met papier en beschermende folie..
3. Toepassen van sneldrogende kit
Alle inwendige naden worden voorzien van een sneldrogende en krimparme kit.
4. Ondergrond inspectie
De ondergrond wordt geïnspecteerd op onregelmatigheden. De spuit wordt opgebouwd en de oppervlaktes worden gespoten met een premium latex.
5. Verwijderen afplakmateriaal
Als dit karwei geklaard is, wordt al het afplakmateriaal verwijdert en opgeruimd, waarna wij het afval voor u afvoeren.
6. Opleverronde
Als laatste doen wij met u een opleverronde. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur.

Werkgebied

De verfspuiter is dichtbij hoofddorp in Zwaanshoek gevestigd. Onze schilders zijn het meest te vinden in de omliggende gemeentes uit Noord Holland en Zuid Holland.

  • Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Oosteinde, Heemstede, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Bentveld, Aerdenhout, Zandvoort, Haarlemmerhoutkwartier, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Aalsmeer, Haarlem, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Amsterdam en Amstelveen
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.
  • Den Haag, Noordwijk, Katwijk aan zee, Lisse, Hillegom, Leiden 
  • De Verfspuiter komt vrijblijvend bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Samen bekijken we uw persoonlijke wensen.